Avatar
Please consider registering
guest
sp_LogInOut Log In sp_Registration Register
Register | Lost password?
Advanced Search
Forum Scope


Match



Forum Options



Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters
sp_TopicIcon
Problems accessing this site? - Site Coordinator
January 30, 2007
10:53 am
Avatar
site coordinator
New Member
Members
Forum Posts: -1
Member Since:
September 27, 2010
sp_UserOfflineSmall Offline

Hey Everybody.

There seems to be some intermittent down-time of the discussions &/or website since yesterday? And a few of you have also received messages to "contact me"? A few of you have let me know in email - THANK YOU!

If this is you, please, let me know in email. I have still only a few reports of this and am wondering how widespread the problem(s) are and if there are others out there who are quietly 'wondering' what's wrong.

Let me know, this will help in my assessment of what's going wrong.

Thanks, Site Coordinator

January 30, 2007
11:00 am
Avatar
Guest
Guests

Yes, I have had problems accessing the site but I thought my internet connection was the issue. At times, I've been unable to get in at all(while the hourglass flips over and over)... and other times, I get in but cannot read any posts. The wait time after clicking on a thread has been really LONG... and then sometimes, instead of opening the thread, it disconnects from the site completely. Very similar to problems with my computer disconnecting from the server, so I wasn't sure what the issue was!

TC

January 30, 2007
11:00 am
Avatar
bevdee
Member
Members
Forum Posts: 259
Member Since:
September 30, 2010
sp_UserOfflineSmall Offline

I have no difficulty accessing the home page, but have in logging in. It either takes forever, or won't log me in.

January 30, 2007
11:03 am
Avatar
mamacinnamon
New Member
Members
Forum Posts: 0
Member Since:
September 27, 2010
sp_UserOfflineSmall Offline

I did have problems 3 to 4 times yesterday accessing. I just tried again and it worked.

January 30, 2007
11:05 am
Avatar
Loralei
New Member
Members
Forum Posts: -1
Member Since:
September 29, 2010
sp_UserOfflineSmall Offline

I've had a hard time accessing the site all morning.

January 30, 2007
11:19 am
Avatar
CAMER
Member
Members
Forum Posts: 100
Member Since:
September 30, 2010
sp_UserOfflineSmall Offline

had really hard time this am and yesterday...it took forever to open up the AAC website.....then once i was in, it took forever to open up a thread.........seems to be working ok now, much better than this am.
🙂

January 30, 2007
11:37 am
Avatar
Sakti
New Member
Members
Forum Posts: -1
Member Since:
September 27, 2010
sp_UserOfflineSmall Offline

I've had problems since yesterday. I have been able to get logged in, but receive this "page cannot be displayed" when accessing a thread discussion.

Sakti

January 30, 2007
11:49 am
Avatar
gracenotes
New Member
Members
Forum Posts: -1
Member Since:
September 24, 2010
sp_UserOfflineSmall Offline

SC,

It took a long time to get this site up yesterday morning. It is fine today for me.

January 30, 2007
1:37 pm
Avatar
tooscared
Member
Members
Forum Posts: 21
Member Since:
September 30, 2010
sp_UserOfflineSmall Offline

I had trouble this morning logging in and once I got in, I couldn't access the threads. I am back home from work now, and it seems to be better. It was frustrating this morning as I like to start my day catching up on the threads.

TS

January 30, 2007
1:53 pm
Avatar
Randomwomen2
Member
Members
Forum Posts: 9
Member Since:
September 29, 2010
sp_UserOfflineSmall Offline

I couldnt get on at all this morning but now it is doing fine

January 30, 2007
1:56 pm
Avatar
red blonde
New Member
Members
Forum Posts: -1
Member Since:
September 24, 2010
sp_UserOfflineSmall Offline

I sort of had a problem with it in the early morning...around 2 am EST. But when I got on this afternoon, I didn't. I thought maybe the problem had been on my side.

So far so good.

January 30, 2007
2:00 pm
Avatar
Guest
Guests

No difficulties here...

January 30, 2007
2:59 pm
Avatar
search4peace
New Member
Members
Forum Posts: -1
Member Since:
September 24, 2010
sp_UserOfflineSmall Offline

I too had a problem this morning and since I've been having so many problems with this computer, I thought it was on this end. Right now it is working fine. Who knows what tomorrow will bring

January 30, 2007
3:07 pm
Avatar
white dove
New Member
Members
Forum Posts: -1
Member Since:
September 27, 2010
sp_UserOfflineSmall Offline

no problems here getting on

January 30, 2007
3:33 pm
Avatar
jewel
New Member
Members
Forum Posts: -1
Member Since:
September 27, 2010
sp_UserOfflineSmall Offline

no probs here

January 31, 2007
1:38 pm
Avatar
site coordinator
New Member
Members
Forum Posts: -1
Member Since:
September 27, 2010
sp_UserOfflineSmall Offline

Thanks Everybody.

It seems the problems were due to 'normal' internet connection problems (on our end, not yours). The weather took a turn a couple days ago, and this may have caused the temporary outage.

Thanks for keepng me informed!

SC

Forum Timezone: UTC -8
Most Users Ever Online: 349
Currently Online:
29
Guest(s)
Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)
Top Posters:
onedaythiswillpass: 1134
zarathustra: 562
StronginHim77: 453
free: 433
2013ways: 431
curious64: 408
Member Stats:
Guest Posters: 49
Members: 110976
Moderators: 5
Admins: 3
Forum Stats:
Groups: 8
Forums: 74
Topics: 38561
Posts: 714260
Newest Members:
nina1985, February, lisabaker, robertwalker, Why.., Why.
Moderators: arochaIB: 1, devadmin: 9, Tincho: 0, Donn Gruta: 0, Germain Palacios: 0
Administrators: admin: 21, ShiningLight: 572, emily430: 29

Copyright © 2020 MH Sub I, LLC. All rights reserved.
Terms of Use | Privacy Policy | Cookie Policy | Health Disclaimer | Do Not Sell My Personal Information